Vännäs

Nu efter några dagar i lägnheten som börjar det mesta komma på sin plats. Det är bara gästrummet som är kvar. Men vad ska man med ett gästrum till när man bor i Vännäs? Det är ju inte precis som att någon komemr till Vännäs för att de känner för det:( Men vi har en väldigt mysig lägnheten annars. M är så duktig på att inreda:) Det kommer bilder på lägnheten när allt är på sin plats. Ikväll fick jag och M ett lite ryk att vi skulle baka. Det blev en jättegod tigerkaka:D Nu ska jag ut med hundarna och sedan hoppa i säng börjar bli trött. 

 



Den var god!


Äntligen klart!!!

Nu har jag äntligen flyttat allt! Det har endå gott väldigt bra med flytten. Hade räknat med att vara klar i Vännäs runt 18-19 inte att vara tillbakak i Umeå vid 17:) Det var tur att jag hade hjälp av Okke och Kaggen. Ett stort tack till de. Är skyldig de en flytt nu. Men det går bra när man är några stycken:) Sedan ett jättetack till systrarna Arvidsson som har städat hela lägenheten med 2 stycken hundar springandes runt benen:D TACK! Nu ska jag fara och lämna igen vagnen och sedan fara och köpa lite mat:) Nu dröjer dte länge innan jag bloggar igen. men då kommer det bilder från fjällen:D

flytt

Nu sitter jag och väntar på att fara på statoil för att hämta släpvagnen. Idag ser ut att bli en långdag om man kollar på alla grejer som finns i lägenheten. Ska bara skriva också att jag och M åker till hennes stuga imorgon. Så då kan jag inet blogga på några dagar. Ochj sedan har jag inet kunnat fixa internet i den förbanande lägenheten för att jag inte viste fastighetsnummer och en massa andra saker. Ska försöka ta reda på det idag så jag kan fixa det, så vi har internet när vi kommer tillbaka från fjällen. Nu får ni ha en trevlig dag:)


hopplöst förälskad!!


Hej, det är jag som hör av mig
Ja, jag kunde inte låta bli
Är du förvånad över av att höra min röst igen?
Mm, det är sant, du är hemma snart
Visst, men jag kom just att tänka på
Kommer du ihåg den där första gången?

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Här går jag genom våra rum och väntar
Jag längtar med hela min kropp
Ja, här står jag
Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Hur kommer det sig egentligen
Att vi inte tröttnat för länge sen?
Ja, tänk på alla spruckna kärlekar omkring oss två
Säg, nog är det bortkastad tid det här
Vi kunde ju vara tillsammans nu
Du, lägg inte på
Jag vill känna din närhet

Jag är lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Minns du promenaden den här morgonen
Jag hade helt enkelt inte en chans
Ja, här står jag

Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Släng dig på flyget och kom hem
Jag kommer att stå där i väntsalen
Och räkna varje sekund och minut tills jag får hålla om dig
Och dränka dig I kyssar

Lika hopplöst förälskad
Nu som då
Har samma glödande känslor
Det är bara så
Jag märker att vår kärlek ständigt förvånar
Hur varje dag får sin egen nyans
Ja, här står jag

Lika hopplöst förälskad
Nu som då

Här går jag genom våra rum
Och väntar
Jag längtar med hela min kropp

ÄLSKAR DIG M


vilken dag!

Jag vaknade 7:30. Började direkt med att tvätta några sittöverdrag till soffan. Men sedan 8:30 fram till 14:00 har jag packat och sett till så att allt är klart för flytt imorgon. Det är så jäkla mycket att göra och saker man sparar som man aldrif änvänder men ändå sak ha kvar. En liten rolig fakta bara är att jag samalagt har varit på maxi 4 gånger för att hämta 22 banankartonger samanlagt. Man tänkte varje gång man hämtade nya att detta är de sista. Men inte då. Kom som sent hem idag från maxi med 4. efter att 2 är full så börjar jag fundera om 4 räckte. Otroligt:) Nu tar jag en lite paus och ska fixa till mgi i håret för att sedan gå ut med en mycket god och ny vän som jag fått genom handbollen Oskar heter han. Ne nu ska jag dra och fixa håret så kanske det komme rett inlägg senar ikväll:D

Föddelsedag

Idag fyller man år och sitter själv i lägenheten i Umeå. Känns liet tråkigt. Men det är ju som vilken  annan tråkig onsdag man sitter skulle sitta själv hemma. Det som gör att den blir lite mer tråkig är nog för att man alltid har blivit uppvaktat på sin föddelsedag. Men när man växer upp så får man bli uppvaktat när de som vill uppvakta kan. Man kan inte kräva att man ska bli uppvaktad just denna dag. Vill tacka alla som har gratulerat mig. Men sedan vill jag rikta stor kritik till er som inte gjort de.  Ni är inet bjuden på tårta nästa år. nu ska jag ut med hunarna:D Det är någonting som är kul:D


Grattis i förskott

Idag har jag blivit firad av min familj( mamma, pappa och syrran). Mamma och  syrran kom upp igår. Så idag har vi varit på stan kollat lite skulle ha lite grejer. Fick även välja en present på carlings det blev en skit snygg hodtröja:d aldrig fel att välja presenter själv:D Sedan kom pappa upp på eftermiddagen och gjorde lite god mat och fikade och fik några presenter till. Fick mycket pengar av farfar och mormor:) Nu vet jag inet vad jag ska göra:( och imorgon fyller jag år och det är ingen här uppe så man kan säga att det blir en jävligt annorlunda föddelsedag. Ne nu sak jag gå och se på tv.

Måndag

Tänkte börja med att säga att nu har skolaerna dragit igång i Umeå. Imorsse när jag gick ut med hundarna så krylade det av cyklister på gångvägen. Det är så jobbigt för en del kör som dårar. Men annars har det varit en lugn måndag för min del:D Det tråkiga är att M är borta. hon är nämligen på Cypern med sin syrra. Det är kul för hon att hon äntligen har semester. Men tråkigt är att hon har blivit sjuk där nere förkyld:( stakars min  älskling:( hoppas hon lbir bra så hon kan ha kul:) Ikväll kommer Mamma Och syrran upp för det ska på sjukhuset imorgon. Hittade en bild på mig från lördagen när jag var ute med grabbarna. Man ser mig mitt i bilden med svart väst och vit t-shirt sedan om man vet vilka jag var ute med så kan man se några. Ha en bra Måndag:D


nykter.

Igår kväll gick jag ut på krogen helt nykter. Det har aldrig hänt att man har gått ut helt nykter. Jag kännde att jag inte orkade dricka eftersom att jag vara tvungen att vara hemma med hundarna och rasta de som sent om jag skulle ut. Men Vickan och det andra hade fest och tyckte jag skulle hänga med ut så jag gjorde det helt nykter. Det var jävligt kul faktis. Vi grabbar ägdse dans golvet på TC andra kvällen irad. Jag, Vickan, Gurra, Kaggen och Kritan. Jävligt sköna grabbar.



Man ser Vickan i den randiga tröjan. sedan lite av mig och Ocke.

Bakisdag.

Idag har varit en riktig bakisdag. jag vakande runt 10 sedan har jag inte varit utanför lägenheten en gång. Jag har legat och sett på tv och suttit vid datorn. Men det var en jäkligt rolig fest igår:D Vi var först hos mig sedan drog vi ner på TC. det var jättemycket folk där:) Gurras pappa både körde oss ner och hämtade oss från krogen. Han är snäll:D Jag ska snart fara och hämta min hundar. saknar att inet ha de hemma:( Nä nu ska jag dra vi hörs:D

Fest ikväll!!

Som ni säkert fattar om ni har alla hästar i hagen så ska jag festa ikväll:D Jag ska möta upp vickan på ersboda för att gå på systemet sedan kommer han och Martin och äter hos mig troligen blir det pizza. Kalle kanske skulle dyka upp under middagen annars är han en given kandidat att komma på festen. ha så bra ikväll. Så kanske det kommer ett inlägg under festens gång.

Uppe med tuppen.

Idag klev jag upp 6:45. Det är lätt bland det tidigaste jag har klivit upp under hela sommaren. Eftersom jag bara jobbat kväll så har man ju alltid kunnat tagit sovmorgon:D SKÖNT! Men idag ska jag ge trombocyter eller som det också heter blodplättar. Det är ganska skönt att ge sånt. Man får en grattis hälsoundersökning + 160 kr i paus rabbat cheekar som man kan handla på i alla matbutiker och några andra butiker + att efteråt får man fika:) det är ju inte helt fel. ne nu måste jag snabba mig ska hinna äta frukost ge hundarna mat duscha och så på 30 min.



Börja ge blod.

Grattis i förskott.

Idag firade jag och M min födelsedag lite i förväg. Eftersom att hon är på Cypern med sin syster så tänkte vi att vi fiarar mig ikväll med lite god mat och fika:D Men eftersom att vi håller på att flytta så blev det kanske inte en sådan fin middag eller stämning i rummet. Men jag fick en jättefin present av mitt HJÄRTA. Först en bok i en serie jag läser Sedan fick jag flyg och hotel till Stockholm i två nätter i oktober. Vad snäll hon är som bjuder mig på sånt:D Älskar mitt Hjärta!
 



Lägg märke till den fina dukningen och majs bruken vi bara satt en sked i. Har tyvärr inga skålar framme. Tragiskt.

Vaknade Tidigt.

Jag vaknade först 7 men kände att så här tidigt kan jag inte kliva upp. Men vid 8 kände jag att jag inte kunde ligga kvar längre. Hade legatr vaken en stund och försökt somnat om men det gick inte. Så jag tog ut och rsatade hundarna. Det är inte helt fel att gå ut med hundarna när solen lyser och det inte är kalt ute på morgonen:) Igår gjorde jag mitt sista pass på IKEA utkörningen. Ganska skönt eftersom att det är ett ganska slitit jobb, med tunga lyft och bara kvällar. Men det är tråkigt att sluta för man hade ju arbetskompisar som var roliga och sedan höll jag på att lära mig köra truck bättre.



Ser ganska pigg ut ändå:D

Faster Jonas

För några veckor sedan var jag, M och hennes syrra Malin hos deras bror Fredric och hans fru Erika. De har en dotter på 2 år jättesöt:) M fick ett mail av Erika där hon skrev att dottern brukade pratat om oss. Hon brukar fråga efter Faster Marie, Faster Malin och Faster Jonas:D Det är jätte komisgt att hon kallar mig Faster Jonas. Skratde som fan när jag fick höra det. Hon har fattat det hela fel:D








J+M För Alltid!


Skönt att sluta tidigt:)

Det är alltid skönt att sluta tidigt från jobbet. Idag var jag hemma kl: 18:30 inte helt fel när man får betalt till 20:00:D Men imrogon såg det inte lika bra ut. Kan ränka med att sluta 9 10 där någon stans.


Catarinas

Jag och M har hittat en massa busskort närmare 6 st, som man får 25 kr/st när man lämnar in dem. Så vi tänkte att vi lämnar in de och sedan köper oss varsin macka på Catarinas. De har en så himla god macka där. Orientalisk rostbiffröra. Den borde alla prova som kommer till umeå och känner för en lättare lunch.

Gran Torino

Gran Torino var en jäkligt bra film. Handlar om en bitter gammal gubbe (Clint Eastwood) som precis har förlorat sin fru och hatar att alla asiater som har flyttat till hans kvarter. Men allt förändras och han bättrar sig. Annars har det inte hänt mycket idag. Det har varit ett riktigt skitväder hela dagen. Men lyckades endå ta mig ut på en liten promenad med voffarna. Har packat i köket allt som går. Man kan inte packa ner allt eftersom att man ska kunna leva och laga mat. Jobbar imorgon och på tisdag, men det är mina sista dagar på Ikea jobbet eftersom jag flyttar till Vännäs. Ska gå i säng nu. God Natt!



Lördag

Vilken skön Lördag. Man kliver upp runt 7:30 ser på sjukan. Sedan ut med hundarnapå en morgonpromenda. När M kom hem började vi packa ner saker för flytten. Tråkigt att vi måste flytta från den fina lägenheten vi har på Berghem. Men sen fixadea M och Arvidsson en jä..igt god grillada middag:) Aldrig fel med grillat. Sedan ringde Kalle och vi for ut och cyklade. Drog ner till stan efter att ha köpt ett sexpack 3.5 på Statoil. Och satt nere vid kajen och pratatde och drack inte helt fel. nu äter jag cheeskake. DET ÄR GOTTT!!


Jobba.

Det måste vara det väsrat som finns att jobba fredagskvällar. Ikväll har man leverarat 10 IKEA leveranser till olika adresser i Umeå. Det är är så typiskt att först leveransen är på Tvistevägen 1B och den tar en halv timme att leverare. Medans restarande 9 tar 1 timme och 40 min. Skönt att det var Daleros jag arbetatde med ikväll. jobbar även nästa måndag och tisdag. Då också med Daleros. Om ni någon gång beställer IKEA varar kanske det är jag som kommer:)


Första inlägget.

Hej jag ville skriva mitt första inlägg i bloggen. Jag kallar mig J i bloggen. Jag lever med min flickvän och två hundar. Vi bor i Umeå men ska flytta för att jag ska studera till lokförare i Vännäs. Längtar att börja på utbildningen eftersom att det var runt 260 som sökte till utbildningen och 20 kom in känns jättebra att jag var en av de:) Jag spelar handboll på min fritid och det är den bäst sporten och ett skönt gäng i UHF.  I bloggen kommer jagf att skriva om vad jag gör på dagarna och vad jag lär mig på utbildningen. Men något ni får ha översende med är att jag har dyslexi och iblnad blir det helt fel.
 



MIN STÖRSTA KÄRLEK I LIVET!

M bloggar hos J.

Hallåhallå och hjärtligt välkommen till J:s blogg. Bloggen som kommer handla om min älskling, J alltså och hans väg påväg mot sitt nya yrke som lokförare. Jag har fixat lite med J:s bloggdesign och tänkte bara skriva in första inlägget,hädanefter kommer J att blogga om sin vardag och sina tufftuff tåg och allt han lär sig.

CIAO/ M.


RSS 2.0