agility

Ikväll har jag varit på agility med mina kusiner och deras pappa( som jag förövriktg bor hos i piteå). Det var jätte intresant att få följa med och se hur man gör. Fick även testa med deras hund Trixa:D Jätteroligt och hon är hut duktig som helst.
Igår var jag över till en gammal kompis från Sollefteå som har flyttat till Piteå. Det var jag, han hans sambo och hennes 2 bröder. Vi satt och snacka och drack lite öl. Sen fortsatte vi ute på en pub som heter Kalle´s ganska bra ställe. Men det var kul att bara sitta dricka en öl och snacka en massa strunt. Ska även se han imorgon för han ska hjälpa mig med min mobil som startar om sig själv ibland. Så han skulle hjälpa mig på hans jobb. Ne nu ska jag gå i säng börjar tidigt imorgon bitti. Så det blir ingen sen kväll ikväll.

Fredag.

Denna vecka börja lida mot sit slut. Jag ska jobba imorgon också. Men då ska vi inte börja förrän 11.00. Jag har fått gjort en massa denna vecka. Har lagt på koppel och satt ihop lustslangar. Jag börjar få koll på hur arbetet går till här på bandgården och vad alla olika spår heter. Ikväll så fick jag följa med ut till hamnen där vi växlade ut några vagnar. Vi fick köra mellan 10 och 15 km/h ut för att en av vagnarna hade fått en hjulplatta. (Det är när den delen av hjulet som ligger mot rälen får en platt slitning så det slår hela tiden.) Den hade kommit in i ett tåg. Så när vi ringde till fjärren fick resterande tåg som körde på samma sträcka bara köra sth 30 eftersom att rälsen kan ha gått sönder av att det blir såna slag.


ny dag!

Nu är det en ny dag på praktiken:D Jag har haft en jätteskönt sovmorgon. hoppas det blir lika roligt idag. Det är iallafall bra väder bara några grader kallt. vet dock ej om det blåser det kan göra det lite och tillta mer till kvällen. För imorgon ska det ju blir värdens snöoväder. Så imorgon blir det nog mycket värre att jobba. Ska se om jag kan ta några bra kort idag:D

praktik

Idag hade jag min första praktik:D Det var kul att få vara med och se hur det går till. Jag fick lossa ett koppel och lossa slangarna mellan vagnarna. Det var häftigt att stå längst fram på loket när vi körde för att hämta vagnar. Imorgon så ska jag inte börja förren 13.30 Det ska bli skönt med sovmorgon.

Var även och kollade lite på stan idag. Det är ett mysigt centrum dom har i Piteå. Nu ska jag se på tv.

MITT HJÄRTA!!

Imorgon kväll ska jag och M ut och äta middag på restaurang. Jag tycker hon är värd att få en riktigt fin middag ut på någon restaurang. Jag ska självklart bjuda hon eftersom hon gör så mycket för mig så känns det helt rätt att bjuda ut min ÄLSKLING. Hon gör en massa små fina saker för mig hela tiden som får mig att må bra. Som senast idag när jag kom från skolan stog hon med hundarna och väntade på mig:) Sedan älskar jag titta på hon när hon ler och är glad. Jag tycker det är otroligt mysig liv vi lever ihop. Vi har alltid en massa mys när vi är hemma. Vet dock inte riktigt hur jag ska klara mig ifårn henna när jag ska ut på praktik nu.


Så här fin är mitt hjärta som jag ÄLSKAR!


oförberätt test.

Idag när vi började fick vi ett oförberätt test på bänken. Det var en i klassen som tyckte vi hade för lite prov. Hur tänker man då om man tycker man har för lite prov. Det är väll skönt som fan att inte ha så mycket prov hela tiden. Men nu gick det otroligt bra så det var nästan synd att det inte registrerades. Jag lyckades skrappa ihop 56/60 poäng. Så det är jag helt klart nöjd med även fast jag slarvade bort 1 eller 2 poäng. Nu är det inte så länge kvar tills man ska till Piteå på praktik. Det ska bli jätteroligt:D Jag har inga förväntningar på praktiken att jag ska få göra mycket. Men jag skulle gärna vilja testa köra.

Igår hade jag handbolls match. Vi förlorade mot UIK men för mig den lilla tiden jag fgick spela tyckte jag att det gick bra för så lite som jag tränat. Men jag får otroligt ont i armen när jag skjuter så jag ska till sjukgymnasten på fredag morgon. Hoppas bara han kan säga något eller att jag får veta vad det är och vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Jag tycker ju endå det är jättekul med handboll.


FEST!

Idag ska jag på inflytnings fest hos sundberg. Det ska bli jättekul. Joel kommer hit inan vi ska gå dit för att dricka några öl. Martin och det gänget ska också festa men de var så många så jag kunde int eta med mig alla till festen. Men jag ska troligen träffa upp dom ute på krogen.

Denna vecka i skolan har varit riktigt jobbig. Det har varit mycket pluggande och sitta och nöta in saker i skolan. Men nu är det bara 1 veckan till. Sen ska jag ut på praktik:D Det ska bli hur kul som helst att få komma ut och se hur det är att jobba som lokförare.

Första skoladagen

Idag började vi skolan igen. Det känndes så där att vara tillbaka i skolabänken. Man vill bara att man ska vara klar med utbildningen så att man kan få ut och tjäna penngar och jobba. Det var en väldigt lugn dag vi gick igenom lite om bromsen. Idag tog jag min första kopp kaffe på skolan. Det är ju ett nytt år och år 2010 ska jag lära mig dricka kaffe på riktigt. Vi fick se en film som någon hade spelat in när de var ute och körde. Det är ganska kul att se hur det ser ut när man kör. Men man är lite nervös hur ska man kunna köra tåg. Det är så mycket man ska kunna och hålla reda på som man passerar.

slöa dagar

Denna vecka har varit riktigt slö. Har ingen skola och gör inte särskilt mycket. Var och jobbade igår kväll med Ikea utkörningen. Har även spelat en hel del PS3. Fick ett nytt spel i julklapp. Det har jag nött ganska bra:) har börjat läsa Dan Browns nya bok "den förlorade symbolen" riktigt bra. Kan ibland inte sluta läsa den. Nu sak jag snart ut med hundarna och gå i säng. m har redan lagt sig hon var jättetröt.

2010

2010 börjar i ett snöoväder. Idag har det snöat något enormt mycket. Har skottat ut bilen så M kunde fara på jobbet ikväll. hon kom även och hämta med för hennes första pass. För om hon skulle köra fast med deras små skit bilar. Ville hon att jag skulle vara med om hon skulle köra fast. 

Igår firade vi ett jättemysigt nyår. Med god mat och dryck. Och så klart trevligt sällskap. Kalle, Emmelie, Malin och Fredrica. Det var jättefint och trvligt att sitta och pratat och ta det ganska lugnt. Att inte alltid vara jätte full på nyår som de flesta är.



Mitt nyårs löfte.
Att gå ner till min ideal vikt. Slutföra min lokförarutbildning och få jobb på botniabannan innan åretsslut.

RSS 2.0